ΠΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
ΠΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
Ηλθε στο Βόλο ο Πάνος ο Χατζηκαλινικίδης,και θα πετάξουμε παρέα τρείς,εγώ ο Δημήτρης ο Μπατάνης και ο Πάνος.
Στη γνωστή απογείωση στις 4.30 όποιος μπορεί ας έλθει.
Στη γνωστή απογείωση στις 4.30 όποιος μπορεί ας έλθει.
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
Re: ΠΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
Βρεθηκα στο μαγευτικο Πηλιο οικογενοιακος,και εκει που ετοιμαζομουν να παρω τον Ντινο τηλ. για καμια πτηση "καπακι" με παιρνη για να με ρωτηση για κατι ..και κανονιζουμε και μια πτηση με επιπλεον τον Δημητρη,πολυ ωραια η πτητικη ξεναγηση βουνο,παραλια,Βολος,πρωτα εφυγε ο Δημητρης μετα εγω και ο Ντινος,το δικο μου vhf εκανε παρασιτα [λαθος μπουζι ]αλλα τους ακουγα,2ος απογειωθηκα εγω και μολις πηρα υψος εσβησε το μοτερ και δεν επαιρνε μπρος,κανοντας εναν κυκλο ξανα πρωσγηωθηκα αλαξα το μπουζι που "ελειπε" και ξανα απογειωθηκα,ειχα βγαλη το μπουζι στην τελευταια πτηση και μετα απλα το εβαλα χωρις να το σφιξω το αφησα για μετα και να τι ..εγινε ευτυχως ΟΛΑ καλα,φωτο απο εμενα οταν θα επιστρεψω στην βαση μου .
-
panos hatzikallinikidhs - Friend
- Δημοσ.: 1044
Hταν απο τις καλύτερες πτητικά,ημέρες του χρόνου.Το απολαύσαμε μαζί με την έξοχη παρέα του Πάνου.Ταιριάζουμε μετον Πάνο πτητικά.Ελπίζω σύντομα να το επαναλάβουμε.
Πάνο καλλή συνέχεια στις διακοπές!
Πάνο καλλή συνέχεια στις διακοπές!
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
Και ενα φωτοβιντεο απο την πτηση Ντινο-Δημητρη και μια μονος.Τωρα να πω οτι μπαινοντας στον Βολο εχει πανω απο τον περιφεριακο αρκετα μερη για απογειωση,τωρα στις παραλιες τις "πισω' προς ΑΙγαιο ειναι πιο μετρημενες και ζορικες δεν το προσπαθησα καθολου ,αλλοστε ο σκοπος μου ηταν οικογενοιακες διακοπες,ευχαριστω και παλι τα "παιδια" για την υπταμενη ξεναγηση, = http://youtu.be/5Npduv-mxhU
-
panos hatzikallinikidhs - Friend
- Δημοσ.: 1044
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση