Αμπελώνας "Πτήσεις με ομίχλη"
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Αμπελώνας "Πτήσεις με ομίχλη"
Μετά απο ένα διάστημα απουσίας μου απο το άθλημα κατάφερα επιτέλους να βρω λύση στα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπιζα και είμαι πάλι διαθέσιμος για πτήσεις αλλα, δυστυχώς για την ώρα μόνον εντός περιοχής της Λάρισας.
Φέτος τον χειμώνα η πτήσεις πάνω απο τον πηνειό ποταμό με φόντο την ομίχλη και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να συναναστρεφόμαστε με θερμικά και ανέμους είναι αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε Βασιλιάδες.
Αγαπητοί φίλοι Θεσσαλοί και παλιοί συναθλητάς μου, το Σάββατο επιστρέφω απο Ιαπωνία και είμαι στην διάθεση σας.
Για παραμοτέρ "λεφτά υπάρχουν". Χθες ήρθε και το καινούργιο μου Peugeot το οποίο και θα παραλάβω εντός ημερών απο την αντιπροσωπεία.
Ντίνο, περιμένω να ακούσω καμία καλή ιδέα από εσένα που έχεις πλέον αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι στην περιοχή μας.
Η περιοχή ως γνωστόν, πέρα απο το παραμοτέρ είναι κατάλληλη και για ποδήλατο στον πηνειό για τένις στο οργανωμένο γήπεδο Αμπελώνα και για τις μπριζόλες στην σχάρα.
Ορέστη, το τένις για εσένα το αναφέρω, θέλω να σε σκήσω.!!
Φέτος τον χειμώνα η πτήσεις πάνω απο τον πηνειό ποταμό με φόντο την ομίχλη και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να συναναστρεφόμαστε με θερμικά και ανέμους είναι αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε Βασιλιάδες.
Αγαπητοί φίλοι Θεσσαλοί και παλιοί συναθλητάς μου, το Σάββατο επιστρέφω απο Ιαπωνία και είμαι στην διάθεση σας.
Για παραμοτέρ "λεφτά υπάρχουν". Χθες ήρθε και το καινούργιο μου Peugeot το οποίο και θα παραλάβω εντός ημερών απο την αντιπροσωπεία.
Ντίνο, περιμένω να ακούσω καμία καλή ιδέα από εσένα που έχεις πλέον αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι στην περιοχή μας.
Η περιοχή ως γνωστόν, πέρα απο το παραμοτέρ είναι κατάλληλη και για ποδήλατο στον πηνειό για τένις στο οργανωμένο γήπεδο Αμπελώνα και για τις μπριζόλες στην σχάρα.
Ορέστη, το τένις για εσένα το αναφέρω, θέλω να σε σκήσω.!!
Engine: Simonini 202cc
Wing: Powerglider 26
Wing: Powerglider 26
-
vasilis - Friend
- Δημοσ.: 289
Re: Αμπελώνας "Πτήσεις με ομίχλη"
Καλώς να ορίσεις Βασίλη.Σε περιμένουμε ανανεωμένο και ζωηρό!
Με γειά και το καινούργιο σου αυτοκίνητο και καλά ταξίδια.
Με γειά και το καινούργιο σου αυτοκίνητο και καλά ταξίδια.
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
Re: Αμπελώνας "Πτήσεις με ομίχλη"
piko........! ti egine apo iaponas pali sta merh mas....ante me to kalo na ertheis .............ta podilataeinai etoima........megia to aytokinito ........fantazomi tha einai kai camper....mazi.....!
listen to the wind
- orestis
- Friend
- Δημοσ.: 16
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση